MÅÅÅÅÅL!!!

Aldrig förr har väl tårarna runnit efter ett fotbollsmål, men igår var det omöjligt att låta bli!
Hjärtat nickade in en frispark och mer eller mindre säkrade vinsten mot Gröndal. Så otroligt skönt, så mycket som lättade, han var så väl värd det och jag är så sjukt stolt idag!
Det var verken pricken på moset på denna annars mycket trevliga helg. Fredagkvällen tillbringades på Stureplans mest fashionabla klubbar, där champagnen flödade på VIP-hyllan när vi spontanfestade med sthlms gräddhylla! Lördagen slappades det i Bålsta med hela familjen och busades med Lucas. Storebror Patrik är hemma från USA så vi passade på att umgås lite allihopa.

Annars rullar det på som vanligt här hemma. Har just påbörjat det sedvanliga sommarjobbet, denna gång på ICA-lagret där jag kör truck och packar varor! Det är rätt skoj för en ordningsfantast som mig där precision är nyckelordet och man får vända och vrida på saker för att få dem att passa perfekt, dessutom ges visst utrymme för lite rally mellan stallagen ;)

Midsommarafton firades som vanligt hemma i skogen, var helt fantastiskt denna gång, kanske bäst hittills. Så härligt att få dela det med Johan också. Bilder kommer senare i veckan, nu måste jag göra mig redo för jobbet!

Rätt värdelöst inlägg detta, men nu vet ni iaf att jag lever!

/Yours Truly.

Sekunder innan
                                         (www.fotopricken.se)

Majestätiskt.

Det är nog det som närmast beskriver upplevelsen i lördags afton.

Det var som ni förstår helt otroligt fantastiskt bra och inga superlativ i denna sfär räcker till för att beskriva kvällen...
Ett ord: tårar.
Massor av tårar strömmade längs kinderna och precis som jag trodde befann jag mig för ett par minuter i himmelriket.
Så intensivt och mäktigt.
Ja... vet inte mer vad jag kan säga... Ni som vill veta något specifikt får helt enkelt fråga och jag ska försöka urskilja detaljer ur den underbara dimman :)

Sommarlov nu som sagt...
Konstaterade igår att detta må vara det sista sommarlovet. Det känns lite skumt och smått sentimentalt nu när jag tänker efter...
Vad händer sen? Finns det något jobb för en nyutexaminerad gymnasielärare i slutet av januari? Skulle inte tro det.
Shit, det är ju då livet börjar på rikitgt... Jag vet inte hur man gör ju!
Har pluggat i drygt 17 år och det är ju i princip det enda jag vet väl hur det fungerar...
Men å andra sidan ska det så klart bli oerhört skönt av precis samma anledning!
Ingen mer skola betyder att jag kan börja leva mitt eget liv precis så som jag alltid ha velat. Ta hand om min familj, mina fantastiska syskon och underbara föräldrar, och min Johan såklart.
Herregud, om allt vill sig väl kanske det till och med skaffas en egen familj (ingen fara allihopa, inget planerat ännu!), det är ju trots allt det som har varit, och är, det största målet i mitt liv. En egen famlij :)
Well o well, only time can tell!

Idag har jag äntligen satt igång med måleri av kök/"förkökshall" (ett mycket märkligt utrymme mellan hallen och köket). Och ja, färgen är, som alltid, vit i detta hushåll! Funderar på om man kanske ska ta och slänga på ngn häftigare listfärg dock, typ grå kanske... Hm, vi får se!
Och medan vissa målar är andra hos frissan och groomar sig, snacka om att vi är ett jämställt hushåll ;)

Bjuder på en bild : )


                            

                                                                            ~Majestätisk~

S*O*M*M*A*R

-Lov!

Skrev tenta igår, och det känns väl lite sisådär. Denna gång vet jag verkligen inte alls hur det gick, för trots enorm skrivkramp efter att ha slitit som en galning i fyra timmar för att hinna åtminstone börja svara på den sista frågan, räckte inte tiden till och jag fick lämna två frågor inkompletta... Jag har aldrig varit med om maken till jobbig och framförallt märklig tenta, jag hoppas verkligen de ändrar den till nästa gäng som ska skriva den.

Men men! Nu är den i alla fall äntligen gjord och nu väntar faktiskt, för första gången på jag vet inte hur många år,  sommarlov i två veckor innan det är dags att börja jobba! Känns hur bra som helst!!
Hade gärna tagit en tripp till Gbg och hälsat på S, men SOM VANLIGT (usch vad jag hatar denna del med att vara student), lyser riksdalerna med sin frånvaro och de få jag har kvar räknar jag med att spendera på lördag...

På lördag jag... en dag jag har väntat på sedan jag prick kl 09.00 en morgon i november klickade hem två obeskrivligt dyrbara biljetter till globen.... CÉLINE!
JAG SKA FÅ SE CÉLINE!
Det finns inte ord som kan beskriva vad jag känner inför det hela. Ni som känner mig vet.
Hon är en helt otrolig artist och har funnits med mig mer eller mindre sedan den gången min fd. plastpappa kom hem med skivan The Colour of  My Love, någon gång 1993 och jag blev frälst, långt innan den där Titanicsmörjan som jag inte är helt säker på var ett säkert lyft...
Håna mig ni, precis så mycket ni bara vill, det spelar ingen roll. Ni som hävdar något annat än att hon har en röst utom denna värld vet uppenbarligen inte vad ni pratar om eller så vågar ni inte stå för era åsikter.

På lördag, 19.30 vet jag i alla fall en människa som sitter med gråten i halsen och för en kort stund besöker himmelriket..



                                   image50