Hej, vill du leka?

"Hej, vill du bli kompis med mig?"

Hur tusan får man en umgängeskrets i en ny stad som vuxen??
Det var ju ett mindre problem när man var liten, men tänk hur folk skulle reagera nu om man poppade upp framför ngn prick på stan som ser trevlig ut och frågade om vi ska leka!
Det går ju inte.

Men seriöst, det vore trevligt att åtminstone ha ngn att gå och fika med i den här stan... Jag får väl försöka ragga upp ngn på gymmet kanske, jag vet inte annars hur det ska gå till.

Finns det några trevliga människor i Västerås som läser detta kan ni väl träda fram och sträcka ut en hand till lilla mig?
Jag anser mig själv rätt normal: förutom att vara sådär lagom cynisk, fördomsfull och hänga upp mig på småsaker, tycker jag om att träna, fika och ha skoj i övrigt!
Jag har lite svårt för arrogans och elaka människor, annars är jag rätt öppen för förslag :)

Hahaha!
Värsta kontaktannonsen detta :)

Nu väntar några timmar i soffan med Fanny Ambjörnssons "I en klass för sig", rätt intressant bok  faktiskt.. Vi tjejer kan verkligen vara förjävliga mot varandra alltså, Usch.






I Feel Pretty

Varför ska man hålla inne känslor för andras skull?
Vad hindrar en från glädjerop när man är som allra lyckligast någonsin?

Jag har gjort det länge nu men nu är det slut.
Jag är lycklig och jag vill att hela världen ska veta det!

Jag har fantastiska vänner,
jag är frisk.
Jag har en underbar familj,
jag har tak över huvudet.
Jag är älskad av världens mest fantastiska Johan,
jag är lycklig.

Så nu vet ni det!
Jag mår bra, fantastiskt faktiskt, och jag lever med en underbar varelse som gör mig oerhört lycklig och varje dag får mig att känna mig som något extra.
Tänker inte längre hålla inne med känslor bara av rädsla att "stöta" andra, det är liksom inte mitt problem känner jag.

Det här är mitt liv och jag lever det precis som jag vill,
och idag är jag lycklig.


image47

En ny vän

Sitter med en nyinskaffad dator i knät :) Ingen rolig utgift men ack så nödvändigt och visst är det ul med en ny leksak, i alla fall de första dagarna! Fick ju en sådan finfin julklapp av "svärmor" också så nu ska den få nya kläder och bli snyggast i stan!

Helgen har tillbringats i hemmets lugna vrå och varit lugn och skön. Vi var så otroligt sega och osociala att vi till och med avböjde inbjudan till Bålsta.. Förlåt vännen, lovar komma snart :)
Inte konstigt att vi var trötta dock, jag på grund av all uppsatsstress och ångest som släppte och Johan helt slutkörd efter all hysterisk träning... Jag tror minsann vi snart behöver ta en tripp till skogen och ladda batterierna igen....

För övrigt inget nytt.. Jag har klippt mig, aningen kortare än senast och färgat håret, svart! Jag har varit sugen på svart hår i en massa år men inte riktigt vågat, men efter konsultation med min håfrisörska kom vi överrens om att det skulle bli riktigt snyggt, vilket det även blev faktiskt!
"Fierce" som de skulle ha sagt i Top Model!

Börjar anpassa mig till ILU-lunket också och jag måste nog erkänna att det är rätt skönt att vara tillbaka på högstadienivå. Det krävs liksom inte så stort engagemang, vilket är något jag känner att jag har dåligt med efter två tunga terminer historia, vilka har varit fantastiskt lärdomsfulla men otroligt krävande...

Nu ska jag försöka trotsa mitt illamående och ta en sväng till gymmet. Jag får ju lite dåligt samvete om jag sitter här o slappar när vissa andra tränar som galningar. Liksom.

/Yours Truly.


Kapitel 4.

På begäran från flera håll kommer här en uppdatering.
Vill dock påpeka att den  endast är till för er som inte har elaka kommentarer att komma med,  ni andra kan väl vara vänliga och klicka er vidare.

Here goes:
Julen flög förbi, nyår lika så.
Har någorlunda kommit till ro i den nya staden och bostaden, det går sakta framåt i alla fall, vilket är huvudsaken.
Uppsatsen är avklarad, fick skapligt betyg, det hade kunnat vara bättre men också betydligt sämre.
Kursstart idag på ILU, vilket kändes precis så som jag trodde. "Välkommen tillbaka till högstadiet, era 140 poäng är för tillfället bortblåsta och vi kommer de närmsta månaderna behandla er som barn igen."

Annars är allt bra under omständigheterna. Även om jag måste erkänna att jag snart inte vet längre hur det känns att vara "hemma". Så många gånger nu som rötterna slitits upp precis när de börjat sätta sig att jag snart inte längre vågar använda ordet.
Kanske just därför som jag nu mer än någonsin känner en längtan hem till det riktiga hemma. Hem till familjen som kan påminna mig att även jag har rötter, om även bara några landskap bort... Hade tänkt åka hem till helgen men det var tydligen inte riktigt läge för det, men vi får se, kanske far norrut ändå.

Imorgon kommer far på besök. Det ska bli skönt. Har som sagt ett behov av besök hemifrån nu och det ska bli skoj att få tillbringa en heldag med honom, min hjälte. Läge för rundvandring i Västra Aros och självfallet ett kaffestop!

Detta får räcka för idag, är inte riktigt på humör för att dela med mig av livet just nu.

Dagens bästa:
Robban är tillbaka från utlandet!