Dags att avge livstecken!

JAG VET!

Men omständigheterna den senaste tiden, både positiva och negativa, har gjort att skrivandet blivit lidande. Förlåt, jag förstår att ni har saknat mina fantastiska inlägg med allt vad de innebär ; )

Massa positivt händer just nu:

1. Våren är här.
Våren är den absolut bästa tidpunkten på hela året. Ja ja, jag vet att jag tjatar om vintern och snö och all magi det innebär, men det finns ändå inget som slår riktiga vårkänslor! Värmen, ljuset, fåglarna, grönskan och så kärleken så klart! Även om man inte har någon speciell vid sin sida så tycks våren göra människor förälskade i ditt och datt! Fantastiskt. Utemöblerna är nu på sin plats och nu återstår bara lite grönska, sedan är ni välkomna på fika på balkongen!

2. Praktik.
Jag är just för tillfället, och fem veckor framåt, ute på praktik. Det är fantastiskt....jobbigt. Jag ska inte ljuga, det är skitjobbigt. Tonåringar är högljudda och jättejobbiga och ger mig helt ärligt huvudvärk varje dag, men jag älskar det. Det är så otroligt givande och (än så länge) helt värt huvudvärken, som jag antar försvinner med åren. Än så länge tycker jag om att leka engelska med mina 7:or och åttor 10ggr/vecka!

3. Våren är här.
Vilket innebär
  • GLASS, vilket innebär Anne=glad!
  • FOTBOLL, vilket innebär Johan=glad!
  • GLASS+FOTBOLL=Två nöjda och glada= en massa kärlek!
Så ja, det var dagens mattelektion!

Ja gott folk, vad mer... Fest i helgen!! Världens bästa Nina fyller år och det vankas partay i Bålsta! Ser mycket fram emot spektaklet även om jag blir lite sen :( 
Ser så mycket fram emot det att jag till och med ska införskaffa mig en en klänning kvällen till ära! Det är ju inte ofta jag får tillfällen att socialisera så när det väl händer tas det på högsta allvar ; )

Det var det, nu vet ni att jag lever och mår bra, har bara otroligt mycket att göra om dagarna med lektioner, planering, seminarieuppgiftger och tentaplugg.
Ser ofantligt mycket fram emot sommarlovet...

/Yours Truly.

En sån där dag

Idag är en sån där dag...
En sån där dag då allt man måste göra bara känns tungt och otroligt jobbigt och då man hela tiden kan hitta på 1000 andra saker att göra istället.
Målet för dagen var att avklara åtminstone två av texterna på litt.listan och sedan städa, nu lutar det mer och mer åt bara städning. Dessutom tycker jag lite synd om mig... Har feberkänningar och känner mig mer än vanligt trög i bollen och kroppen känns klumpig o obekväm, inga bra förusättningar för läsning av "Skolans kontrollregim" precis.

Något positivt är i alla fall att jag fick high score på slut-PM:et.
Möjligen är det också en anledning till att jag inte har ngn studieambition just nu.

Positivt #2: Jag briljerade på anställningsintrvjun och börjar jobba v 24! Så himla skönt att ha jobb klart och dessutom veta att jag kan vara här med min älskling heeela sommaren.

LÄNGTAR.

/Yours feverly