HiTech

Gott folk!
Här kommer några rader från bussen. FRÅN BUSSEN!
Tänk, det är bra läskigt ändå hur utvecklingen går framåt och hur den till och med får med sig sådana konservativa och bakåtsträvande icketeknologiska människor som mig... Creepy.

Men men, min trådlösa uppkoppling är min bästa vän vissa dagar då en del människor känns alldeles för långt borta. Dessa dagar är jag glad över att det finns sådana som tillbringar hela sin tillvaro framför dessa maskiner, ni underlättar livet för sådana som mig. Sådana som  ibland svär sig hesa över dessa helvetesmaskiner men som innerst inne inte skulle klara sig utan dem...
There, I've confessed :)

Helgen har varit fantastisk, igen. Börjar bli en läskig vana detta...
Middag och bio med N & R i fredags, härlig promenad i härligt väder med ännu härligare sällskap i lördags för att sedan avslutas med en missad buss och en känsloladdad film på söndagskvällen.
Tack.

I öronen just nu: En sprillans ny, mycket efterlångtad skiva.
För första gången på vad som känns som en evighet ljuder åter nya toner av världens mest fantastiska sångerska. Och jag ska se henne live.
Tack igen.

Ha en strålande fantastisk dag allihopa,
that I surely will.


Fantastiskt.

Nu är det dags!

Julen är här!
Inte för allmänheten kanske, men för Anne Madelene Vähäkuopus har årets härligaste tid just inträtt och det är åter dags att hänga upp julstjärnan, äta pepparkakor och börja planera julklappar :)
Fantastiskt.

Det är nästan så fantastiskt att det tar bort prestationsångesten inför den stundande uppsatsen... Men jag har bestämt mig för att inte få panik denna gång. Denna gång har jag försökt övertyga mig själv om att jag kan lita på mina färdigheter, vilka gång på gång har överraskat mig då jag tvekat som allra mest, men denna gång är det slutoroat!
Haha, som om jag tror på det där själv... Såklart kan jag inte sluta oroa mig helt, det vore som en jul utan snö och pepparkakor, omöjligt. Jag är oroligheten personifierad. Men jag ska åtminstone försöka sluta oroa mig så där panikartat. Japp!

Annars måste jag säga att allt är bra. Toppen faktiskt :)
Jag mår bättre än på länge och det känns fantastiskt.
Tack.

Mycket beror nog på att jag börjat inse att jag duger precis som jag är. Jag klarar mig alldeles utmärkt bara på att vara mig själv.
Det är en fantastisk känsla att känna att man är bra, och förtjänar att ha det bra, precis som man bara är...

Tillvaron just nu känns stabil.
Jag har fått hyfsad ordning på mitt lilla loft, körkortet är avklarat och känslorna är rätt.

Jag har kontroll.

Sleep well!

/Yours Truly