Cheers

Det är ingen idé att komma med dumma undanflykter om varför det har lidit extrem inläggstorka i bloggen de senaste veckorna, lika bra att inse faktum: det är inte alltid skoj att skriva om vad som händer i livet, särskilt inte om det som händer inte är förhållandevis underhållande.
Mitt liv just nu: inte ett dugg underhållande att läsa om.

Sedan sist har inte mycket hänt, det mest stimulerande är dygnet jag och Johan tillbringade i sthlm, vilket får symbolisera denna sommars "semester". Kort men effektivt vill jag säga om dygnet som inkluderade allt en bra semester borde: Mat, fika, promenad i solen i vacker omgivning, slapp i solen på uteservering, shopping, kärlek och skumpa! Undrar hur det blir nästa gång om allt detta hanns med ett enda dygn... :)
För övrigt jobbas det mest. Förutom de senaste två vardagarna då jag har varit sjukskriven p.g.a diverse mer eller mindre mystiska åkommor (nej jag är INTE gravid!), spenderar jag dagarna på min truck där jag snabbar mig så gott jag bara kan för att få så mycket som möjligt i plånboken.
Idag har vi faktiskt umgåtts med Johan syster med familj och bara haft det mysigt!  Hur trevligt som helst att ha dem här, önskar att de tittade förbi lite oftare ;)
Jobb väntar i tre veckor till, sedan är det slut för denna gång och snart dags att återgå till skolan. Det är helt otroligt hur tiden går fort nu för tiden, börjar verkligen få förståelse för alla äldre som hävdar att åren bara flyger förbi...

Skolan ja, har ju lagt in om att få byta skola och studieort och går allt min väg förflyttar jag min utbildning till Mälardalen i höst. Skulle verkligen vara både skoj och behövligt för mig att byta skola, både för att bli klar med utbildningen på utsatt tid och slippa den extra terminen som Uppsala kräver, men kanske mest för att kunna träffa lite folk som kanske t.o.m bor här i stan, så att man får någon form av umgänge...

Ja det var nog allt för denna gång.
Som sagt, det råder för tillfället extrem bloggtorka så ha förståelse om det dröjer ett par veckor till nästa inlägg. 
Bjuder på en bild som tröst!

Cheers!