Fina flickor

Nu har jag tagit med lillasyster på premiärkryssning!
Jisses vad vi hade skoj, dansade som två tokar hela kvällen :o)
Tack för en supertrevlig dag/kväll/natt lillasyster, me loves you.

Idag har jag haft terminens första seminarium. Jobbigt.
Vi har rivstartat med en liten kurs som går ut på att vi ska lära oss tyda handskrifter. GAMLA handskrifter. Handskrifter som är så gamla att ingen orkat läsa dem på ungefär 400 år.
De är från 1600-talet och ser inte ut som svenska någonstans. Snacka om att börja om från början... vi får ju kämpa som tokar för att bara försöka tyda vilken krumilur som ska föreställa vilken bokstav... Och inte nog med detta, vi ska ha prov på detta om någon vecka.
Vilket skämt!

Just nu är T och dömer  och jag vilar ögonen på mina Gilmore flickor!

Här är förresten en finfin bild på tre finfina flickor på Ninas bröllop:

image44

Party pic #2

image43

                                          Finfina flickor på Ninas möhippa!

Nerverna utanpå

Nu börjar det pirra lite måste jag säga.
Halkbana idag.
Men jag är inte nervös för det, jag är nervös för körningen dit. Jag är nervös för att köra med fyra främmande människor i bilen som sitter och bedömer hur jag kör. Jag är nervös för att jag ska köra mycket sämre än dem.
Jag har prestationsångest, but what else is new?

Gefle gjorde bort sig igår, ordentligt dåligt spel.
Men maten var god, tack hjärtat.

/Yours Truly


En magisk dag

I Lördags var en magisk dag för min kära vän Nina. Hon gifte sig med sin Roberto och jag hade äran att få närvara på deras stora dag.
Tack. Det var fantastiskt. Så vackert bröllop att man inte kan annat än att bli en gnutta avis :o)
Sådan fin ceremoni, fin sång av bästa Cecilia, fin middag med otroligt fina tal av fina människor och allt detta toppades med en toppenfest!
Jag hoppas att ni hade lika kul som vi gäster :o)

Idag började termin 7 av min Uppsalakarriär. Vet inte vad jag ska känna.
Samtidigt som jag sett fram emot detta länge (som vanligt eftersom jag ju är lite småknäpp), så känns det ändå tungt att börja igen. Detta med tanke på att 40 sidor C-uppsats väntar och jag inte har en aning om vad jag ska skriva om... Men detta är ett delikat problem eftersom jag ju ändå tycker om att skriva, dessutom vet jag att det kommer att lösa sig med den experthjälp som ju trots allt finns att tillgå.

Nu väntar jag på att Tomas ska ringa, sedan väntar ett besök på Pizzerian i huset där vi på storbild ska se Gefle spöa GAIS!

Tack O hej så länge, bilder kommer strax!

Yours Truly

Ett toppenupplägg för en toppendag

Ledig vecka.
Smaka på det, det låter väl fantastiskt?
Lägg dessutom till att det är strålande sol och att jag klarade teoriprovet igår så förstår ni hur jag mår idag!

Idag andas jag ut på riktigt för första gången denna sommar. Ingen mer tråkig läsning som ligger över en, för första gången sedan den 4:e juni då jag skrev in mig på bilskolan kan jag njuta av att läsa skönlitteratur. Och det är precis vad jag ska göra idag! Har bestämt mig för att ta en gå till Fjärranhöjder på dagen. På så vis kan jag kombinera det jag mest av allt känner för att göra idag; motionera, läsa, och få lite sol på mig : ) Måste ju dessutom passa på när vädret för en gångs skull tillåter...

Senare i eftermiddag ska jag in till Sandviken och träffa kusin för fika och skitsnack, kan bli trevligt! Ännu senare väntar MC-tur med far till Ulva Kvarn utanför U-a, även det toppen!

Ett toppenupplägg för en toppendag med andra ord : )

Men allra först väntar en smaskig frukost!


Yet another Lovely Day

Hallå Sverige!

Jobba, äta, sova, jobba, äta, sova : )
Någon annan som har något trevligare för sig? If so: fell free to share...
Det är allvarligt lite småtråkigt nu. Hinner inte träffa några vänner alls för att hitta på någe skoj, och inte ser jag till min käre sambo heller... Det tär på en sån som jag.
Men men, nu är det bara tre veckor kvar att jobba sedan väntar åter ett mer socialt liv!

I helgen var det tänkt att vi skulle åka på kryssningsweekend till Tallinn, men det verkar inte bli så. T's pass hade gått ut, vilket vi kom på på tok försent och nu verkar det inte som att han hinner få det nya.. Typiskt eftersom detta var en av få helger som vi har haft tillsammans. MEEEN: man kan ju alltid jobba lite extra ;)

Jaa gott folk, har inte så mycket mer stimulerande att komma med för tillfället... Tvättstugan väntar innan jag ska ner på stan och möta upp en jobbarkompis för lunch innan jobbet!

Have an absolutely LOVELY day.