Påhälsningsdag

Nu när T har skaffat bil är det ju betydligt lättare att hälsa på folk som man i regel inte kunnat göra tidigare (mamma i skogen t.ex.), och det gjorde vi idag!

På väg till skogen (aka Ivantjärn) stannade vi först på Loppis i Valbo där ännu en théburk införskaffades! Jag prutade ner den till godtagbart pris och gjorde en hyfsad affär efter mycket om och men... Såg även en fin gammal jordglob jag väldans gärna skulle viljat ha, men har varken pengar eller plats i lägenheten så den fick vackert stå kvar.
Eftersom en lång bilfärd väntade oss och den nya bilen än så länge endast är utrustad med en "stereo" från tidigt 80-tal, tyckte T att det var lägligt att köpa, just det, gamla hederliga kassettband för att göra resan optimal :o)
För 2:- fick vi ett kasettband med dålig instrumental synthmusik à la 80-tal (för T´s räkning) och ett band med ganska hyfsad Reggae (till Anne). Jisses. Det var inte bra nånstans... kunde de inte ha haft ett band med Queen eller Status åtminstone? Men iofs, bra musik behåller man väl...
I vilket fall, efter en halvtimmes dålig musik nådde vi tillslut Järbo där vi intog Pizzerian :o) En God Pizza på "hammaplan" senare (som för övrigt hette "Nina"!) och efter besök på ICA för att inhandla fikabröd till Styvfar (?) (där vi sprang på mamma!) , rullade vi till skogs!
När vi kommer upp på gården håller vi på att krocka med Pärlan, lillasysters Golf årgång -84 (den finaste såklart!), för att sedan även vara någon meter från att bli påbackade av lillebror i sin Toyota. Jösses, vilken trafik!
Kul med så mycket folk hemma för en gångs skull, kul att träffa alla (utom yngsta lillebror som inte var hemma...). Vi pratade strunt och knölade i oss fikabröd tills det stod upp till öronen... BRA att jag var ute på powerwalk en timme i morse, verkligen nödvändigt.
Tiden går ju fort när man har roligt och vi var tvugna att ge oss av för besök nr 2.
Anhalt: Bergsgatan, Sandviken. Far och Pia.
Eftersom pappa varit väldigt delaktig i T's bilsökande, var han väldigt nyfiken på att se fyndet, så vi begav oss dit. På vägen ringer de och ber oss stanna på vägen och köpa vaniljvisp eftersom Pia har bakat en BANANKAKA. Happ, bara att bita ihop och offra sig... men god var den!

Bilen fick godkänt och vi är mätta, så kan man sammanfatta denna dag!

Hoppas att ni allihopa har haft en härlig söndag och att ni samlat krafter för den stundande veckan.

Yours Truly.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Roligt att läsa!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback